IMG_3199

Im back…

Blogin kirjotus…

IMG_3201

Mä en itse lue blogeja juurikaan muutaman ystävän blogia lukuunottamatta. Parissa niistä on niin hauska kynä ja koska tunnen kirjoittajat hyvin näen tilanteet ja tapahtumat silmieni edessä ja saan naureskella niille itsekseni.
Toki, jos jutussa on kivoja vaatteita, otsikko kertoo jonkin hyvän neuvon tai vinkin liittyen mua kiinnostaviin aiheisiin niin tietysti sen luen. Myös ajankohtaiset aiheet kiinnostaa. Muutama ystävä kirjottaa näitä edellä mainittuja ja niiden lukeminen on mulle terapiaa, koska on ihanaa, jos joku muu jakaa mulle ne aihealueet ja tiedot, jotka kiinnostaa niitä itse etsimättä.

Vuoden sisään mahtuu 4 muuttoa, talonrakennus (ja sen tuomat stressit), töihin paluu, hyväntekeväisyystyö, maratoniin treenaus ja sen juokseminen plus kourallinen muuta tavallista arkea kuormittavaa tekijää. Kuulin jatkuvasti (en onneks enää niin paljon), että ”sun pitää tehdä vähemmän”, ”kohta sä palat loppuun”, ”etsä kauaa jaksa” jne. Tosiasiassa mä olen AINA ollut tällänen, joka tekee sataa asiaa yhtäaikaa, aina joku projekti päällä ja tavoite mitä kohti mennä. En edes osaisi elää muuten ja sen takia osaan ja priorisoin mulle tärkeet asiat ja siinä myös syy, miksi jätin tietosesti blogin kirjotuksen pois. Sen takia edellä mainittujen kuuleminen oli todella häiritsevää, ihan lähipiiri ei sitä sanonutkaan, ne tietää ettei se mun kohdalla kannata. Mun happi on liikunta ja kun mä pääsen treenaamaan mä pystyn tekemään lähes mitä vaan, se pitää mut liikkeellä ja energisenä ja todella hyvällä tuulella. Siispä nyt kun muutot on ohi voin taas ottaa tilalle jotain muuta ja tasapaino pysyy.

Senpäs takia en ole omaani kirjottanut pitkään aikaan. Super hektinen ja stressaava 10kk takana ja vaikka aihetta olis sanoa yhtä sun toista luulen että oma kynä olis ollut turhankin terävä ulosannin puolesta. On rohkeaa sanoa asioita ääneen, mutta kaikkea EI kuitenkaan PIDÄ. Mulla on tällä hetkellä pitkä lista jutuista mitä ”pitäis” kirjottaa ja kaikki liittyy aiheisiin mitä multa kysellään paljon ja nyt on taas energiaa ja fiilistä kun pienessä kylässä.

Joten, taas mennään!

Photos by Anu Ourila <3