DSC_0374

May i introduce The MASTER bedroom!

Entinen keittiö on nykyään makuuhuone. Iso muutos sanoisin jo pelkästään ajatustasolla. Alunperin kysessä on siis erillinen yksiö, joka yhdistettiin muuhun asuntoon ja siitä tehtiin vanhemmille makuuhuone. Tilaan ei tarvittu muuta kuin sänky ja sen ympärille koko sisustus tehtiinkin. Osasta yksiötä erotettiin oma huone uudella seinällä, jonka taakse jäi vaatehuone/ työhuone ja kuntoiluvälineet mm juoksumatto. Koska tila on iso ja korkea rakennettiin sängyn alle koroke ja koko lattia päällystettiin mattotalo Helman ihanan pehmeällä ja ylellisellä kokolattiamatolla. Jälleen käytettiin tekokuitua allergiasoinnin vähentämiseksi. Sängyn peite teetettiin piirustuksieni mukaan tyynyineen, sekä mahtipontinen verho teetettiin myös suunnitelmieni perusteella Alettalla. Kaikki kalusteet tauluja ja koriste-esineitä lukuunottamatta ovat uudet. Fiksu sanonta mitä et voi peittää pitää korostaa ja sen tähden kylpyhuoneseinällä oleva hylly/uloke syntyikin. Vanhan keittiön purkuvaiheessa haluttiin jättää valmiudet hanalle ja hellalle, jotka piti saada piiloon. Pienen lattian rajassa olevan kotelon sijaan rakennettiinkin kunnon hylly. Mahtipontinen tapetti oli ensimmäinen asia, jota ehdotin ja perheen äiti ihastui siihen heti. Mahtavan kokoinen moottoroitu sänky sai vastapuolelleen jälleen rakennettavan ulokkeen takalla ja isolla televisiolla. Sivuun rakennettavat hyllyt teetettiin sisäänupotetuilla himmentävillä hyllyvaloilla, jotka toimivat himmennettyinä hyvänä yövalona. Huoneen kruunasi Zarrosta Fall kattovalaisin. Kaunis harmooninen tila, joka koonsa puolesta on omiaan säväyttämään kenet tahansa sinne menevän.

DSC_0369

DSC_0536

DSC_0493

DSC_0489

DSC_0463