DSC_0073

Stockholm Furniture & Light Fair

Nopeilla päätöksillä ja sitä seuraavilla vieläkin nopeimmilla liikkeillä sai tämäkin messumatka alkunsa. Ajatus Tukholmaan menosta kerkesi pyöriä puoli päivää päässä, koska tiesin (luulin) jo aikaa sitten etten tule pääsemään messuille. Jollain ihmeellä sain tiivistettyä asioita, mutta se, että mieheni oli samana päivänä työreisussa, lapset piti saada päiväkotiin ja meidän poissa olessa asunnossamme olisi samanaikaisesti julkinen näyttö teki aikeesta aavistuksen extriimimpää mitä olin ajatellut.
Kaikesta selvittiin ja vaikka olin aamulla 8.20 vielä Töölöntorin kohdalla, kun kone lähti 9.25. Tuttu ajomatka ja kellon mukaan valittu paras reittivalinta ei tälläkään kertaa pettänyt ja kerkesin loistavasti koneeseen. Löysinpäs portilta vielä kourallisen sisustuskollegoita ja voi niitä onnen tyttöjä, kun saivat minut seurakseen 😉

Messualue oli miellyttävä koluta läpi selkeiden ja kauniiden näytteilleasettajien ansiosta. Petroolin vihreä ja sininen ja kauniisti viimeistelty puu oli yleisesti läsnä. Vihreästä sanoin jo syksyllä olevan 2016 väri, joten ei yllätystä siinäkään. Vanha roosa, murrettu persikka tai miten ikinä kukin värin näkee oli kaunis täplä näille väreille. Kaikki tietysti mattana ja ainoa mikä kiilsi oli kulta, hopea, ja messingin/kupari metallit. Ei siis mitään yllätyksiä, jos joku niitä odotti. Ihanaa tosin oli, että lempimerkkejäni oli esillä odotettua enemmän ja yllätyksiäkin tuli. Omalta kohdaltani reissussa tärkeää oli tavata suunnittelijoita ja saada heidän uusimmat katalogit merkeistä,  joita ei Suomessa valitettavasti kukaan myy ja heidän nettisivut ovat auttamattoman huonot. Niitä brosareita ja kirjoja tulikin mukaan 15kg edestä ja kädet venyivät varmaan sen puoli metriä, koska kannoin kaiken koko ajan mukanani (kyllä, punnitsin kun pääsin kotiin). Otin paljon kuvia niin järkkärillä kuin puhelimella aikaa kun oli rajoitetusti ja kuvia voin rauhassa selata jälkikäteen kotoa. Puhelimesta tosin loppui akku aivan liian aikaisin. Asiaa ei helpottanut yhtään se, että laturi jäi kotiin ja lentolippu oli puhelimessa ja akku huuteli 6% kohdalla… Pääsin kuitenkin kotiin illaksi ja laitan tähän nyt osan kuvista teidän ihaltavaksi… loput löytyvät mun instagramista. Ihanat messut kaiken kaikkiaan :)

DSC_0067

DSC_0053
Tämä on värikuva!

DSC_0049

DSC_0044

DSC_0042

DSC_0040

DSC_0036

Nämä verhot ovat kokonssn metallia
Nämä verhot ovat kokonssn metallia

 

DSC_0030

DSC_0024

DSC_0022

DSC_0018

DSC_0016

DSC_0015