IMG_0536

Oh mitkä popot, kiitos PUMA!

IMG_0566

 

Mä olen aina ollut sitä mieltä, että miksi juosta jos ei ole kiire minnekään. Kuitenkin aina lenkin jälkeen tulee  ihana olo ja onnistun kumoamaan omat omituiset mielipiteeni juoksemisesta. Sain maraton- treenejäni varten ihanat karkin väriset tuliterät PUMA IGNITE Ultimate juoksukengät. Ne tuli kauppoihin vasta viikko sitten ja itse jouduin katselemaan laatikkoa tossa lattialla kunnes tänään vihdoin koitti päivä, kun pääsin kokeilemaan niiden tehoa aamulenkillä. Juoksu tosin tapahtui sisätiloissa juoksumatolla sään ollessa turhan raikas mun makuun. En yhtään ihmettele, että kenkä tullaan näkemään Rion 2016 kesäolympialaisissa legendaarisen Usain Boltin jaloissa. Sen verran lennokkaasti meni aamujuoksu niillä pinkoessa. Sopivan keveä, todella tehokas iskunvaimennus ja IGNITE FOAM -pohjallinen on ihanan pehmeä ja ekaa kertaa ikinä en tuntenut jaloissa mitään eroa ennen juoksua, sen aikana tai jälkeen. Se on naisten mallissa vielä aavistuksen leveämpi päkiän kohdalta, mikä antaa jalalle enemmän tilaa kuitenkaan antamatta sen heilua. Kokeilin kengän liikkuvuutta vielä viimeiset minuutit pinkoen 12km/h eikä tuntunut missään. Luvattu mahdollisuus juosta entistä kepeämmin ja pidemmälle siis toteutui!

IMG_0535

Mun kestävyyskunto taitaa ollakin pikkasen luultua parempi vai johtuikohan kengistä, mutta tunnin juoksu meni heittämällä ja kanssa treenaajien iloksi (kauhuksi) jaksoin samalla laulella koko soittolistan läpi. Eli sääntö PPPP pitää pystyä puhumaan puuskuttamatta onnistui myös tai siis mun kohdalla PPLP 😉 kun juoksulenkit siirtyy ulos täytyy löytää reitit tai kellonajat, jolloin mun tulkinnat (laulelut) ei häiritse kanssa lenkkeilijöitä liikaa…

IMG_0571

IMG_0570