IMG_8029

It´s me again…

New York Maraton, here i come !!!!

Mulla on monta ammattia taskussa, monta koulutusta, uudenoppimisen kyltymätön into ja työmoraali super korkea. Harrastan paljon ja touhuun aina, kuitenkin perheelle ja lasten kanssa leikkimiseen on aina aikaa, joka ikinen päivä. Kaikesta huolimatta mun oma sisäinen koko elämän matkassa kulkenut ”Oman elämän to do lista” tuli taas esiin kun tuli mahdollisuus totetuttaa listalla oleva asia.

IMG_8025

Maratonin juokseminen on aina kuulunut asioihin mitä haluan tehdä. Tykkään kun on päämääriä, deadlineja ja asioita joiden suorittaminen on omasta itsekurista ja säntillisestä treenaamisesta kiinni. Olen juossut puolikkaan maratonin ja viimekesänä vedin jokamiestriathlonin läpi, treenaamatta molemmat. Tällä kertaa päämäärä ei ole vain ”päästä läpi”, vaan päästä läpi juosten, koko matka ja viellä hyvällä ajalla. Olen aina treenannut paljon ja kovaa, mutta pitkään juoksuun tarvittavaa kestävyyttä mulla ei varmasti ole. Siksipä tämä koetus tulee olemaan tiukka ja vaativa koska treeniohjelma vaatii sen. Se ei sisällä pelkkää juoksua vaan lihastreeniä, intervalleja, kestävyysharjottelua ja sitä lenkkeilyä, paljon lenkkeilyä. Mun guru ja coach Nora Yrjölä on mun treeniohjelman takana ja hänen ammattitaidolla hiottuna se onkin ainoa tapa tehdä tämä fiksusti, maltilla ja mahdolliseksi. Loput ovat itsestäni kiinni ja tällä itsekurilla tiedän, että onnistun. Kiitos myös maailman parhaan aviomiehen, joka jaksaa aina tukea mun päähän pistoksia <3

En halunnut juosta mitä vain maratonia vaan sellaisen matkan jossa maisemat, fiilis ja kokemus on uskoakseni vailla vertaa. New Yorkin maratonille on vaikea päästä kovan osallistuja halun takia ja koska minulle tuli mahdollisuus sinne päästä nappasin tilaisuudesta kiinni. Kaupunki on minulle tuttu ja erittäin rakas, tuntuu mahtavalta päästä juoksemaan se läpi ja nähdä se eri silmin, vaikka kävely kilsoja sieltä onkin kertnyt jo satoja. Kirjoitan blogissani tästä koetuksesta sisustuksen ja muun aiheen ohessa. Vinkit, fiilikset, treenit ja tulokset…

Let the fun begin!

IMG_7939