IMG_0088

Työni tulosta!

DSC_0348

DSC_0349

Vihdoin saan näyttää kuvia…

Ihanan asiakkaani yksi monista suunnitelman kohteista oli teinipojan huone. Toiveita ulkonäön suhteen ei niinkään ollut, mutta rohkeutta ja halua saada jotain tavallisen ”tylsästä” poikkeavaa ja tummaa sävyä. Huoneessa vietetään paljon aikaa tietokoneiden ääressä, joten iso moottoroitu pöytä ruutuja varten oli listalla. Huoneen asuja innostui erikoisesta ja todella näyttävästä tapetista heti ja vastaavaa katseenvangitsijaa saakin hakea. Vastapainoksi maalattiin vastaseinälle myöskin erittäin tumma seinä ja liukuovi, sekä otsalauta maalattiin samalla tummanharmaan sävyllä. Väliseinät saivat vaaleamman harmaan sävyn, koska valkoinen olisi ollut mielestäni liian kova ja tylsä perus musta/valko yhdistelmällä. Tekstiilit valittiin myöskin murrettuina sävyinä ja väriskaala meni tumman harmaasta kylmään beigeen. Hieman pimentävissä verhoissa on karhea säkkikankaan omainen pinta pienellä kiillolla olemalla kuitenkin maskuliinen, koska verhot piti aavistuksen ”ylipuhua” huoneeseen :) Verhot, sängyn peitteen ja tyynykankaat valittiin Aletta ihanasta valikoimasta ja he myös toteuttivat ompelun ja asennuksen. Lattiaksi tuli Mattotalo Helman valikoimasta ihana pehmeä ja vaalea kokolattiamatto. Allergiasoimattomuuden varmistamiseksi valitsin tekokuitumaton, joka on ihanan pehmeä ja hyvä pari tummille sävyille. Pattereille teetettiin koko asuntoon patterisuojat ja samalla saatiin kasvatettua ikkunalaudan syvyyttä. Huoneen jännä muoto, sekä seinien mutkat toivat oman haasteensa sisustamiseen minkä takia vaatekaappi vaihtui lipastoksi ja osa seinistä jäi vaaleaksi. Kuvaaminen tuotti huoneen muodon takia omat haasteensa ja ilman mittasuhteita on ehkä vaikea nähdä kokonaisuutta, mutta livenä huone on mahtipontinen ja todella näyttävä. Omaa ”vanhaa” kalustetta on vain yöpöytä, valaisin sen päällä, sänky, sekä työtuoli. Sisustajan listalla olisi vielä löhötuoli, joka saattaakin jossain kohtaa muuttaa huoneeseen asujan iloksi, mutta sen aika näyttää. Nyt mennään näin…

DSC_0367

DSC_0360 (1)

 

 

 

DSC_0321

 

DSC_0319 (2)

 

DSC_0337

DSC_0338

 

DSC_0172