Näyttökuva 2016-01-24 kello 21.18.33

Lazy sunday….

Kuulen jatkuvasti lähipiiristä, että himmaa vähän, tee vähemmän, rajota tekemisiä, joten tänään tein niin!

Paljon mahtuu silti yhteen päivään. Ensin aamupäivällä veimme lasten kanssa flunssan kourissa taistelevan mieheni lentokentälle ja siitä extreme ilmassa navigoimme vanhempieni luokse ja äidin patojen ääreen. Ilma, joka melkein suurten liioitteluiden säestämänä tuntui lähes lämpimältä edellisten naaman kangistusilmojen jälkeen. Oli super ihanaa päästä ulkoilemaan ilman aikarajaa. AIkarajalla tarkoitan minikäyntiä pihalla, koska pidempään ei aiemmin ole pystynyt jäätymiseltä olemaan huolimatta, että päällä on ollut lähes kaikki mitä kaapista löytyy. Siksipä tämä äiti sai viellä näppärän treenin kiskoen lapset pulkassa Lauttasaaren parhaaseen pulkkamäkeen. Matkalla oman rakennusprojektin ohi todettiin pikaisesti että ei, ei vielläkään kattoa, ikkunoista tai ovista puhumattakaan. Onneksi nyt lauhtunut sen verran, että rakennusmiehet pystyvät taas jatkamaan hommia pakkas tauon jälkeen. Oli niin ihana laskea mäkeä melkein toistatuntia ja kotimatka vanhemmille menikin kirjaimmellisesti juosten. Pulkasta raikui vain käkätyksen lomasta: ”äiti juokse, äiti juokse” ja minähän juoksin…IHANAA

IMG_0238

Sen verran on sairastelua ollut tässä talossa, että uutta tautia ei enää mahdu kylään. Ensi viikko täynnä ohjelmaa ja niin paljon töitä, ettei sairastelulle ole aikaa. Hädin tuskin päästy Tammikuun puolivälin yli ja meillä käynyt niin vatsatauti, hevi flussa ja kuume, kuin yksi korvatulehduskin. Onnistuin tänään viellä viiltämään sormeeni sen sortin haava, että tikkien laitto kävi lähellä. Lääkäriystävän neuvo, että kuusi tuntia mahdollisuus ommella antoi lisäaikaa odotukselle, koska ajatus uudelleen lähtemisestä koko konkkaronkan kanssa ovesta päivystykseen antoi kummasti lisäaikaa ja malttia odotukseen. Tuskinpa kuitenkaa edes lähtisin mihinkää, vaan soittaisin lääkäripalvelun kotikäynnille. Kumpaakaan vaihtoehtoa ei onneksi tarvittu.
Illalla päätettiin lasten kanssa leipoa iltapasämpylät. Ovelasti pesin pyykit samalla, kun leikittiin Frozenin Elsaa ja Annaa. Minä pyykkikoneiden kimpussa ja tyttäreni oven takana huuteli avaimenreijästä Elsaaaa Elsaaa… Ymmärrät, kun katsot sen leffan, se on ihana <3

DSC_0244

DSC_0250

DSC_0248

Ihana päivä, koko päivä oleilua ja lasten kanssa leikkimistä! Nyt pikku nappuloiden nukkuessa on pakko päästä vähän avaamaan ensiviikon suunnittelutöiden alkua…ihan vähän vain…