IMG_0050

Kehon muokkauksesta salin muokkaukseen…

DSC_0170

Urheilu hulluna ihmisenä olen aina halunnut joskus suunnitella kuntosalin. Olen aloittanut salilla käymisen yläaste ikäsenä kampin silloisella salilla nimeltä Piukat Paikat (nykyään Motivus) ja olen ollut heidän uskollinen asiakas siitä lähtien kunnes… Lähes kaikki Helsingin keskustan salit olen kolunnut läpi ja maailmalla kiertäessäni on tullut joka kolkan salit myös tutuiksi. Koska säännölliset ryhmäliikuntatunnit ovat kohdaltani taakse jäänyttä elämää, en siis tarvitse salia missä niitä palveluita on. Voin toki joskus mennä yksittäiselle tunnille tai ystävän kanssa jollekin ihanalle rääkki tai tanssitunnille, mutta todella harvoin enää. Esikoista odottaessani olin synnytys viikon tiistana kahvakuula tunnilla, kun neito syntyi perjantaina ja sen jälkeen on liikunta muoto muuttunut. Nykyään olen tarkempi liikunnan laadusta ja tarpeellisuudesta. Sen takia perus salilaitteet ovat kohdallani tarpeettomia ja irtopainot, tangot, kahvakuulat ja oma keho riittää. SIksi salilla käyntini on muuttunut ja pystyn tekemään treenini lähes missä vaan, jopa kotona, mutta mieluiten omassa rauhassa Noran salilla itsekseni tai Noran ohjauksessa.

IMG_0049

Ystäväni, coachini, Guruni ja epävirallinen lifecoachini Nora Yrjölä (Nora sivut) on vuosien saatossa opettanut minulle liikunnan laadun tärkeyden. Noran ohjauksella saan pienemmällä ajalla enemmän irti itsestäni ja voin hyvin ja tunnen itseni vahvemmaksi kuin koskaan ennen juurikin sen laadun takia.
Nora saa minusta irti silloin, kun tuntuu etten jaksa enää ja topuuttelee, kun olen jalat ilmassa keksimässä miloin mitäkin uutta haastetta. On ihanaa, kun on ihminen joka ammattitaidoltaan hallitsee kaikki liikunnan osa-alueet aina kehon huollosta ravintoon ja ihmistuntemuksen myötä tietää mm. kohdallani vahvuudet ja heikkoudet ja siksi osaakin jarrutella tarpeen tullen. Minulla on jatkuvasti monta rautaa tulessa ja energisenä ihmisenä tykkään projekteista, joten Noran suorat sanat tulevat usein tarpeeseen :)

IMG_0044

IMG_0041

Minulle liikunta ei ole harrastus vaan elämäntapa, jota ilman olen kiukkuinen, ahdistunut ja voin huonosti. Treenaaminen ei ole ulkonäköasia vaan henkinen hyvinvointi ratkaisee. Toki jaksan enemmän ja olen energisempi ja aktiivisempi, kun lihaksissa on voimaa. Kaksi pientä lasta pitää liikkeessä ja on ihanaa kun jaksaa touhuta lähes samalla energiamäärällä kun he 😉

Noralla on Vallilassa oma sali, jossa on huikeat tilat. Suosittelen tutustumaan Movement Center:

” ’Liike on lääkettä’ – jokainen meistä on syntynyt liikkumaan ja pysyäksemme fyysisesti ja henkisesti hyvässä kunnossa, tulisikin meidän liikkua päivittäin. ’Movement – ideologia’ palauttaa meidät takaisin liikkeen alkulähteelle. Juokse, ryömi, vedä, työnnä, nosta, kyykkää, punnerra, hyppää, kierrä, jännitä, rentoudu. Tätä kaikkea ja paljon muuta Movement on!”

Kevät on selkeää muutoksen aikaa ja Noran sali saakin uuden ulkonäön monen muun uudistumisen myötä. Noran vahvat visiot ja meidän saman suunnan maku tekee projektista huikean. En itse malta odottaa valmista lopputulosta!!

Tässä hieman ennen kuvia ja keväällä tapahtuvan uudistumisen jälkeen teen uuden postauksen!

DSC_0177

DSC_0178