DSC_0208

Something different…

IMG_0036

Se hieman erilainen työ. Rakastan sisustamista, somistamista, kattaus on siis yksi lempipuuhistani juhlien järjestämisen lisäksi. Siksi tämä työkeikka olikin erityisen ihana. Parasta siinä on se, ettei se jäänyt tähän vaan kuvauksia jatketaan sesonkien ja päivitysten mukaan. Kysessä siis Base catering. Uusien tuulien puhaltaessa laitetaan myös somistus uuteen uskoon ja tapahtumiin sopivat koristeet ja somistukset ovat tulevaisuudessa helppo valita valmiista vaihtoehdoista. Nämä kuvat eivät ole niitä virallisia vaan omia ottamiani kuvaajaa väistellen, sekä jo osittaisessa purku/kattaus vaiheessa.  Kuvat eivät tietenkään ole sama, kuin oikea tilaisuus ja tila, mutta kauniit ruuat, kattaus ja fiilis niistä kyllä välittyy. Lisää siis tulossa, joten kannattaa seurata heidän Fb sivua ja uusiutuvia nettivuja tästä.