DSC_0453

Small things for big people…

Nyt on pakko esitellä joka sisustushifistelijän fiilistely kauppa. Nukkekoti kauppa enemmänkin aikuisille, kuin ihan pienemmille leikkiöille. Helsingin Uudenmaankadulla Minimaailma Oy on kauppa, josta saa kaiken tarvittavan pienois rakentamiseen. Itse talot ovat jo ihastuttavia, mutta kaikki sisustukseen liittyvä saa kyllä minut ainakin ihastelemaan ja hämmästelemään jokaista pientä yksityiskohtaa

DSC_0481

DSC_0452

DSC_0480

Tapetit, laatat, kaakelit, maalit, verhot you name they got it!! Kaiken voi valita ja tehdä oman pienoistalon, vaikka omasta kodista. Kalusteita löytyy niin vanhanaikaisista antiikista, aina desing huonekaluihin asti.  Hyvällä mielikuvituksella ja näppärällä kekseliäisyydellä saa taloista tehtyä juuri siihen tyylisuuntaan sopivan, kun itse haluaa. Vaihtoehtoina on myös pieniä kauppoja, aina näytteikkunoita myöten, sekä autotalleja, katoksia, kasvihuoneita, mitä vain.

DSC_0446

DSC_0444

DSC_0442

Heiltä löytyy myös nettikauppa Täältä, mutta jos vain mahdollista niin suosittelen vahvasti käymään paikan päällä. Vaikka ei itse sisustaminen olisi syy rakentaa, saa tästä kivaa pikku puuhaa vähän isomman lapsen kanssa yhdessä. Antaessa lapsen itse valita materiaalit, pinnat ja huonekalut saa varmasti hauskan ja mielikuvituksellisen yhdistelmän. Tavaroita, huonekaluja ja esineitä voi tietysti ostaa jo kotona olevaan nukkekotiin, merirosvolaivaan tai vaikka pienoismalliksi olemassa olevan desing huonekalun kaveriksi.En tiedä kumpi huurustaa ikkunassa tavaroita kuolaten enemmän, minä vai 3v tyttäreni. Joka tapauksessa, tämän liikkeen ohi ei voi kulkea pystähtymättä ihastelemaan.

DSC_0425

DSC_0471

DSC_0426

DSC_0428

DSC_0467

Suomen Minimaailma Oy

Uudenmaankatu 19-21 00120 Helsinki

Ma suljettu

Ti-Pe 11-17

La 10-14

DSC_0484