IMG_7155

Last round…

Viimeisiä viedään, kohta on vuosi ohi ja minun kohdalta myös fyysisesti paikan päällä tehtävät työt. Lähdemme viikon päästä loppuvuodeksi reissuun, mutta työt seuraavat mukana suunnittelun ja yhteydenpidon muodossa. Asiakas käynneille en luonnollisesti pääse, siksi kaikki viimeiset käynnit ja tapaamiset hoidetaan tulevalla viikolla ja tarvittava suunnittelu materiaali seuraa mukanamme lomalle.

Syksy ollut suhteellisen vauhdikas muuton, koulun loppumisen, töiden ja vapaaehtoistoimminan pyörittämisen keskellä ja viime viikolla sainkin hetken irtautumisen Ladies X-mas partyjen muodossa. Mikä täydellinen ilta, 50 ihanaa ja mahtavaa mimmiä dinnerillä Ravintola Cockissa. Ihana nähdä kaikkia ja vaihtaa kuulumisia. Loppu dinneristä kaiken kalatuksen keskeltä pistettiin vielä lantiot keinumaan Reino Nordinin vetämän pikku yksityis keikan seurauksena. Yhtään biisiä en entuudestaan tiennyt (saattaa johtua siitä, että musikki jota kuuntelen tällä hetkellä pyörii Frozenin ja Arne Alligatorin välimaastossa, treenimusa pois lukien), mutta se ei menoa haitannut ja itse asiassa oli todella letkeetä. Vatsalihakset saivat kyytiä kaiken sen naurun ja kälätyksen lomasssa, mahtava ilta, joka antoi ihanasti energiaa seuraavalle viikolle.

IMG_6948 (1)IMG_6983 (1)IMG_6978 (1)

 

Muutamat Mr. Murphyn yritykset jälleen kumottu työmaalla ja valmis lopputulos alkaa näkymään. Tulevalla viikolla saadaan tekstiilit ja huonekalut paikoilleen. Puusepän valitettavan onnettomuuden takia osaa kiintokalusteita joudutaan vielä odottamaan.

Eilen kävin ottamassa vielä uuden projektin työn alle. Mitat, kuvat ja tiedot saatu ja suunnittelu lähtenyt käyntiin. Mahtava julkinen kohde, jossa erilaisia tiloja sisustettavaksi ja vanhojen muokkaamista entistä ehommiksi.

IMG_7147 (1)

Ensi viikko toisen kohteen tekstiili, sekä lattia-asennusten seuraamista, pientavaroilla viimeistelyä ja sisustamista. Palaveri kattauksista catering firmaan, josta enemmän myöhemmin. Muutaman suunnittelun alku sysäys ja reissua varten pakkaaminen. Suhteellisen työntäyteinen loppukiri ja flunssan kourissa energiat melkosen vajaina.

IMG_7006

Inkivääriä menee gramma tolkulla ja koitan yrittää ottaa hiukan rauhallisemmin, että kroppa saisi hieman levätä, saas nähdä onnistuuko…epäilen. Reissun päältä blogia tuleekin enemmän päivitettyä sisustus ja visualisointi mielessä…

Ihanaa itsenäisyyspäivän iltaa ja ensimmäistä Happy Chanuka iltaa myös

Heidi