DSC_0265

In your face Mr Murphy…

Mr Murphy haastaa, mutta mä olen sen verran kilpailuhenkinen, että no worries. Haaste vastaanotettu ja voitettu! In your face sir!!

DSC_0283

Voisin sanoa, että nyt mentiin suhteellisen tiukalla aikataululla ja hyvin lyhyellä deadlinella, mutta se ei kohdallani ole este. ”Ne” sanoo, että pientenlasten äidit ovat super tehokkaita, koska omaavat erittäin hyvän kyvyn tehdä monta-asiaa yhtäaikaa, ripeästi ja silti todella tehokkaasti ja hyvin! Väitän, että tämä kyvyn olen saanut jo äidin maidossa ja tällä hetkellä pienemmän kanssa heiluessa pystyn tekemään 5-7 tunnin työt 2-3 tunnissa.
Tehokasta ja toimivaa, kyllä!

Tässä projektissa mentiin todella vauhdilla ja tehokkaasti eteenpäin. Suunnitelmat ja tekijät kokoon ja hommiin. Kahden asunnon yhdistäminen tuo kuitenkin omat haasteensa muuttopäivän painaessa päälle ja työmäärän olessa suhteellisen iso.
Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ja tässä kohtaa se olikin punainenlanka kunnes Mr Murphy yrittää tunkea väliin… Monta, todella monta kertaa…
Nice try sir, but i won!

DSC_0286

Monta erialan asentajaa yhtäaikaa paikalla ja kaikki tekivät omia töitään omat pakit mukana tottakai… parhaimillaan työkaluboxeja  oli 6 yhtäaikaa, omat pakit, ihan omat :)

Sisustussuunnittelijasta taipuu moneksi…
Imuroin asennettuja mattoja, siirsin purettuja ja taas kertaalleen koottuja kaappeja, purkasin kylpyhuoneen kalustoja, asisteerasin remppamiehiä ja asentajia parhaani mukaan… Muuttoon on noin 14 tuntia ja vielä olisi ”vähän” hommaa…

DSC_0285

DSC_0259Siivousfriikkinä pyörin tämän kaverin kanssa melko tiiviisti, roikuin mm puusepän perässä imuroimassa sahanpuruja aina niiden ilmaantuessa..

DSC_0264
Onneksi yhdistettävän asunnonpuoli sai lisäaikaa, viikonverran…;) toisaalta tiedän, että tällä tiimillä se ei todellakaan ole ongelma!

DSC_0273