DSC_0247

We are here…

Väliaikaiskoti…

No niin, nyt sitten asustellaan hetki tässä väliaikaiskodissa, joka on lähellä vanhaa kotia. Edelleen keskustassa ennenkuin talo ”maalla” on muutto valmis. Kauaa ei mennyt tämän paikan löytymisessä, mutta päätöksessä sitäkin kauemmin. Kolme ratkaisevaa tekijää naulasi päätöksen. Sijainti, sijainti, sijainti…parkkihalli ja iso kylpyamme lapsille.

DSC_0245

Ylisuuri sohvamme määritteli olohuoneen muodon ja hyvä näin, olkoonkin enemmän leikkitilaa lasten kanssa…

Sovimme omistajan kanssa, että koska olemme vain lyhyen aikaa emme laita seinille mitään, jotka ovat juuri maalattu. Mietin ensin ettemme ota kuin välttämättömyydet mukaan ja loput menevät varastoon. Tänne kun kaikki ei mahdu kuitenkaan, mutta minkäs sitä itselleen ja ammatinvalinnalleen voi… Pakkohan tätäkin oli laittaa ja tämä koti saikin mustasta väripaletista osumaa. Syksyisin kohti talvea musta väri tunkeutuu vaatekaappiini ja itsestään selvänä se ajautui myös tänne kotiin. Kaikki hankinnat mitä tänne teen ovat kyllä 90% uuden talon sisutus mielessä ostettu. Se, kun on jo periaatteessa paperilla valmis, mutta vielä tarvitsisi portaita, kattoa ja ikkunaa pinnoista puhumattakaan. No, se rakentuu siellä omalla tahdillaan ja kerron siitä sitten, kun jotain mielenkiintoista kerrottavaa on.

DSC_0185 (1)Lasten lelut siivotaan päivän päätteeksi omaan huoneeseen, mutta näin retkellä ollessamme ostin lapsille iltasatu tiipiin, jonne koko perhe mahtuu pötköttämään…

DSC_0216

Ensimmäisen lapsuudenkodin ensimmäinen ruokapöytä lainassa vanhempieni varastolta… nostalginen fiilis…. tuolitkin samat 30v vanhat. Tosin saaneet ”vähän” valkoista maalia pintaan vuosia sitten…

 

Viihdymme todella hyvin tässä kodissa tällä hetkellä. vaikka tämä on meidän tulevan talon tyylin vastakohta. Toisaalta juuri siksi tämä tuntuukin varmasti niin mukavalta, koska olemme vähän niinkuin retkellä. Ihania pieniä yksityiskohtia täällä kyllä on kuten marmori ikkunalaudat ja keittiön välitila, kattolistat ja pohja on sellainen, että täällä pääsee menemään ympäri, mikä on tietysti lapsista todella hauskaa juosta kielloista huolimatta ympäri…

Cobellon ihana höyhenvalaisin lensi eteisemme roikkumaan

Cobellon ihana höyhenvalaisin lensi eteisemme roikkumaan

Marmori välitilassa on niin kaunis…

DSC_0226

Rakastuin Formwerkin mustaan villamattoon ensisilmäyksellä…