DSC_0089

Done, did it !

Done, did it!!

Huh, huh ja vielä yks super huh… pikku tauko blogissa, ei tule toistumaan

Nyt on sellainen urakka saatettu hetkeksi päätökseen, että itsekin ihmettelen hoidettua työmäärää. Laiska se töitänsä luettelee, mutta samoilla viikoilla lopputyön viimeistely, eräs iso projekti ja muutto, joka ei tietenkään ollut helpoimmasta päästä. Samalla, kun kaksi pientä lasta pitää seuraa, saattaa se tehdä muuttopakkaamisesta entistäkin haastavamman. Pienempi kaveri kun niin mielellään olisi siinä purkupuolella ja joka ikinen laatikko piti tarkistaa kahteen kertaan ennen kun se lähti ovesta mahdollisten pikkuautojen ja tuttien varalta. No muutto done, osa tavaroista varastossa ja osa lähti mukaan väliaikais asuntoon ja osa vintille ja ja ja huoh…

IMG_6558
Väliaikaiskodin aamunäkymä keittiön ikkunasta, melko rauhoittavaa

Koulu kuitenkin saatettu päätökseen, vaikkakin se tällaisen perusteellisen ihmisen kohdalla tarkoittaakin vain alkua… lisäopinnot siis katsottuna jo valmiiksi. Sisustusala on kuin kampaaja (mikä olen myös), kokki tai mikä tahansa ns. käsityö, koskaan ei ole valmis ja aina voi ja pitää oppia uutta sekä kehittyä. En kokisi mukavaksi kirjoittaa blogia aiheesta tai alasta, josta minulla ei olisi mitään koulutusta, joten siitä se ei jää kiinni. Virallisen valmistumisen myötä myös sivu muuttui matkalla ja lähestyy pikkuhiljaa kohti lopullista ulkomuotoaan. Nyt www.idecor8.fi on nettivisu josta pääsee linkillä blogiin.

DSC_0051
Kampin kukka ei petä koskaan! Koko ryhmän yhteispuskat kouluun…

DSC_0048

Ihanaa sateista viikonloppua,

Heidi